Houten veranda op maat

Ook voor een klassieke veranda, bent u bij Donker Buitenkamers aan het juiste adres. Het voordeel van een klassieke houten veranda is dat uw tuin gelijk een veel huiselijke en landelijke sfeer heeft. Daarnaast creëert uw houten veranda een ideale bescherming tegen de zon en warmte. Welke houtsoort heeft uw voorkeur? Laat ons dit weten! Wij denken graag met u mee over de houtsoort die het best bij u past.

Het gemak van een buitenkamer aan huis

Houten veranda met glas

Het basisprincipe van een houten veranda met glas bestaat uit een plat dak dat veelal rust op staanders van eiken of douglas hout. Heeft u echter een ander type veranda in gedachten,  of wenst u bijvoorbeeld gebruik te maken van een bepaald type wand (potdekselwerk, glas in combinatie met staal of screens), laat het ons dan weten. Wij denken graag met u mee en kunnen u op basis van onze ervaring van A tot Z begeleiden en adviseren. Dankzij onze vele jaren ervaring kunnen wij uw droom veranda gemakkelijk maken. Ook zijn wij steeds meer bezig met duurzame materialen.

Een veranda aan huis

Een houten veranda kunt u tegen de gevel van uw huis bouwen, maar evengoed kunt u deze veranda solitair plaatsen. In dit geval bestempelen wij het veelal als een tuinkamer. Wij maken elk ontwerp op maat. U hoeft zich dus niet te laten beperken door vaste modellen of maten. Benieuwd hoe wij vormgeven aan uw houten veranda aan huis? Maak een afspraak zodat we tot een persoonlijk ontwerp en een offerte kunnen komen!

Klassieke veranda

Wij maken uw veranda op maat!

Veranda aan schuur of berging

Zo maken wij mooie schuren, carports, bergingen en recreatiewoningen. Benieuwd naar welke projecten wij al gedaan hebben? Bekijk dan onze projecten pagina. Bij alles wat wij doen staat er weer een heel mooi vakkundig team voor u klaar!

Het team dat ervoor tekent

Uw nieuwe veranda wordt door onze vaklieden uit de beste houtsoorten vervaardigd. Dat doen we in onze werkplaats in Harskamp. Vervolgens plaatsen wij de veranda bij u op locatie (waar ook in Nederland). Omdat wij alleen maar hoogwaardige kwaliteit willen leveren wordt de veranda door dezelfde houtbouwers gemonteerd. Ook grondwerk, bestrating, installatiewerk en tal van andere opties moeten aan onze maatstaven voldoen. Ook deze services worden door onze eigen vaklieden uitgevoerd. Alleen op die manier kunnen wij garant staan voor een fantastisch eindresultaat. Bekijk ook de opties waarmee u uw veranda compleet maakt!

De keuze voor Donker Buitenkamers is snel gemaakt

  • Volledige ontzorging en persoonlijke begeleiding vanaf de eerste schets tot oplevering.
  • Realisatie volledig in eigen beheer: van grond- en straatwerk tot installatie- en loodgieterswerk.
  • A-keuze materialen: voor het beste resultaat gebruiken wij alleen maar duurzame en degelijke bouwmaterialen.
  • Wij denken alleen maar in mogelijkheden. U ontvangt een persoonlijk ontwerp van de hand van onze ontwerper.

Wilt u een ontwerp en offerte ontvangen voor uw veranda? Bel Gerben Donker (06 512 20 038) of stuur een mail naar info@buitenkamers.nl.

Je wensen bespreken?

Wil je meer weten over de mogelijkheden in jouw situatie? We komen graag langs om samen te ontdekken wat mogelijk is.