Word jij onze
nieuwe voorman?

Buitengewone veranda’s opbouwen, van fundering tot het afmonteren van de zonwering. Als voorman montage ben jij verantwoordelijk voor het volledige montageproces van de buitenkamer.

Donker Buitenkamers uit Kootwijkerbroek is specialist in het bouwen van buitenkamers aan huis. Onze exclusieve buitenkamers worden opgebouwd uit zeer gevarieerde materialen en vaak voorzien van luxe systemen, zoals een haard, zonwering en verlichting. Ieder project wordt op maat gemaakt en de volledige bouw wordt in eigen beheer uitgevoerd. Reken maar dat jouw functie gevarieerd is. 

Goed om te weten:

 • We hechten veel waarde aan de juiste voorbereiding: iedere locatie wordt eerst bezocht, voordat er een ontwerp gemaakt wordt. Daarna worden de tekeningen uitvoerig uitgewerkt. Een veranda aan huis vergt nu eenmaal andere inspanningen dan een vrijstaand object. Heb jij bouwtechnische ervaring?
 • Dat het grootste deel van onze buitenkamers aan huis gemonteerd worden, is vrijwel de enige gemeenschappelijke factor. Ieder project varieert in uitvoering, formaat, materialen en systemen. Buiten onze manier van bouwen, kennen we geen standaard kunstjes. Uitdaging genoeg toch?
 • Als voorman montage ben jij verantwoordelijk voor het volledige montageproces. Jij zorgt ervoor dat het project binnen de gestelde planning voltooid wordt. Je stuurt je collega aan en houdt contact met Gerben Donker en de opdrachtgever over de vorderingen. Werk jij aan resultaat?
 • We gaan voor buitengewoon resultaat. Alleen het beste is goed genoeg, en daar rekenen onze klanten op. Ben jij perfectionistisch ingesteld?

Wie zoeken we?

Specifieke eisen stellen op het gebied van opleiding en ervaring doen we niet. Wel vinden we het belangrijk dat de manier van bouwen, onze projecten en onze mentaliteit bij jou passen. Kan jij je hierin vinden? Dan maken we graag kennis met je, om vervolgens jouw functie in ons bedrijf vast te stellen.

Solliciteren
 • Duidelijk

  Bij Donker Buitenkamers houden we van concrete afspraken en komen we die tot in de puntjes na. Wij streven naar duidelijkheid zodat de klant niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. En wij natuurlijk ook niet.

 • Flexibel

  Flexibiliteit staat bij ons hoog in de vaandel. Even een klusje afmaken ook al valt dat buiten werktijden? Geen probleem, wij maken af waar we aan beginnen en zijn niet bang voor onverwachte wendingen.

 • Kwaliteit

  Het eindresultaat bewijst het vakmanschap van Donker Buitenkamers!

Voel jij je aangesproken?

Bel, app of mail Gerben Donker om een afspraak te maken.