Welkom bij
Donker Buitenkamers

Koffie in de vroege ochtendzon. Met het hele gezin aan tafel. Lekker loom onderuit met je favoriete tijdschrift. En nog dat ene laatste drankje met familie of vrienden, omdat het zo gezellig is. Het leven is zoveel mooier als je buiten bent.

Daarom leggen we bij Donker ons hart en vakmanschap in de mooiste buitenkamers. Stijlvolle overkappingen met glazen wanden en deuren. Ze bieden je het beste van twee werelden: het comfort van binnen, de beleving van buiten.

We zijn er daarbij van overtuigd dat je het meest geniet als een buitenkamer helemaal past bij jouw huis, bij wie jij bent en hoe je graag leeft en ontspant. Daarom maken we al onze buitenkamers helemaal op maat.

Het leven is mooier als je buiten bent….

Eigenlijk weten we nu al: de buitenkamer wordt straks je favoriete plek om te zijn. De plek die je met trots laat zien aan je familie, waar je zit met je vrienden. Daarom doen we geen concessies als het gaat om kwaliteit.

We gebruiken bijvoorbeeld alleen de beste houtsoorten zoals Maranti, Mahoni en Red Cedar. En werken de cassettes voor zonwering of de rails voor schuifwanden weg in de constructie. Zo komt het ontwerp van je buitenkamer tot zijn ultieme recht.

Kies je voor Donker? Dan kies je voor zekerheid. De zekerheid van een specialist die alleen maar buitenkamers maakt. Met een team van eigen vakmensen die jou van het eerste ontwerp tot de laatste schroef ontzorgen.

Met de buitenkamers van Donker wordt elke dag een buitendag. Of het nu lente, zomer, herfst of winter is. En heb je altijd een beetje dat vakantiegevoel. Gewoon lekker in jouw eigen achtertuin. Ga ervoor. Geniet van buiten!

Dit maakt ons uniek

De Donker aanpak kenmerkt zich door openheid en betrokkenheid, waarbij klasse en vakmanschap voor ons vanzelfsprekende factoren zijn. Hoogwaardige luxe is het doel; de wijze van adviseren, communiceren en realiseren maakt het verschil.

 
Afspraak maken
  • Duidelijk

    Bij Donker Buitenkamers houden we van concrete afspraken en komen we die tot in de puntjes na. Wij streven naar duidelijkheid zodat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

  • Flexibel

    Flexibiliteit staat bij ons hoog in de vaandel. Even een klusje afmaken ook al valt dat buiten werktijden? Geen probleem, wij maken af waar we aan beginnen en zijn niet bang voor onverwachte wendingen.

  • Kwaliteit

    Het eindresultaat bewijst het vakmanschap van Donker Buitenkamers! De goede kwaliteit ervaar je tijdens het optimale genieten in uw nieuwe buitenkamer.

Ons team

Met ons team werken we iedere dag met veel plezier aan de mooiste buitenkamers. Maak alvast kennis met de gezichten achter Donker.

Gerben

Jarno

Jaap

Bertold

Florian

Henk

Direct een offerte aanvragen

Ongelimiteerd genieten van je eigen buitenkamer? We gaan graag het gesprek aan over jouw wensen en verrassen je met een op maat gesneden voorstel. We zien uit naar je bericht.