Tuinkamer hout op maat

Tuinkamer op maat gemaakt

Buitengewoon tot rust komen in uw eigen tuin

Een tuinkamer van Donker Houtbouw is van het vroege voorjaar tot het late najaar een verdubbeling van uw woonplezier. Het is een plaats waar u – tussen het groen – heerlijk kunt vertoeven. Een tuinkamer is in feite een veranda met een berging. De tuinkamer wordt veelal voorzien van een stijlvol pannendak en grote overstek. Veel van onze klanten kiezen voor een model tuinkamer waarbij de houtconstructie met zware gebinten in het zicht blijft.

 

We bouwen tuinkamers doordracht

Of u nu over honderden vierkante meters tuin beschikt of een doorgaande achtertuin hebt; een tuinkamer bouwen is altijd mogelijk. In veel gevallen kunt u deze zelfs realiseren zonder dat hiervoor vergunning van uw gemeente nodig is. Donker Houtbouw realiseert uw tuinkamer van solide houtsoorten, zoals eiken, douglas of meranti. Het bouwen – of beter: het monteren – doen we bij u op locatie. Het grootste deel van de productie vindt echter al plaats in onze werkplaats. Op basis van het ontwerp dat we voor u maken vervaardigen we prefab onderdelen. Kant-en-klare houten delen die we als een bouwpakket in elkaar kunnen zetten. Het voordeel: uw tuinkamer wordt binnen enkele dagen gerealiseerd.

 

Hoge kwaliteit houtbouw

Donker Houtbouw gaat voor solide kwaliteit. Noem het duurzaam. Dat is terug te zien aan de afmetingen van het hout dat toegepast wordt, maar ook aan de afwerking en detaillering van de houten tuinkamer. Bekijk de voorbeelden van tuinkamers op deze pagina. Wij zijn benieuwd naar uw wensen of ideeën!

 

De keuze voor Donker Houtbouw is snel gemaakt

  • Volledige ontzorging en persoonlijke begeleiding vanaf de eerste schets tot oplevering.
  • Realisatie volledig in eigen beheer: van grond- en straatwerk tot installatie- en loodgieterswerk.
  • A-keuze materialen: voor het beste resultaat gebruiken wij alleen maar duurzame en degelijke bouwmaterialen.
  • Wij denken alleen maar in mogelijkheden. U ontvangt een persoonlijk ontwerp van de hand van onze ontwerper.

Wilt u een ontwerp en offerte ontvangen voor uw houten tuinkamer? Bel Gerben Donker (06 512 20 038) of stuur een mail naar info@donkerhoutbouw.nl.

Accepteer je cookies?

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring binnen de website te verbeteren

Akkoord