Tuinkamer inspiratie en ideeën

Op maat gemaakte houten tuinkamers

Buitengewoon tot rust komen in uw eigen tuin? Ga voor een op maat gemaakte tuinkamer van hout! Een houten tuinkamer van Donker Buitenkamers is van het vroege voorjaar tot het late najaar een verdubbeling van uw woonplezier. Het is een plaats waar u – tussen het groen – heerlijk kunt vertoeven. Een tuinkamer op maat is in feite een veranda met een berging, volledig afgestemd op uw wensen. De tuinkamer wordt veelal voorzien van een stijlvol pannendak en grote overstek. Veel van onze klanten kiezen voor een model tuinkamer waarbij de houtconstructie met zware gebinten in het zicht blijft.

 

Tuinkamer inspiratie

 

Bent u van plan een tuinkamer te laten bouwen? Bekijk de informatie op deze pagina en laat u inspireren!
Of u nu over honderden vierkante meters tuin beschikt of een doorgaande achtertuin hebt; een tuinkamer bouwen is altijd mogelijk. In veel gevallen kunt u deze zelfs realiseren zonder dat hiervoor vergunning van uw gemeente nodig is. Donker Buitenkamers realiseert uw op maat gemaakte tuinkamer van solide houtsoorten, zoals eiken, douglas of meranti. Bekijk ook eens onze projecten en laat u inspireren!
Het bouwen – of beter: het monteren – doen we bij u op locatie. Het grootste deel van de productie vindt echter al plaats in onze werkplaats. Op basis van het ontwerp dat we voor u maken vervaardigen we prefab onderdelen. Kant-en-klare houten delen die we als een bouwpakket in elkaar kunnen zetten. Het voordeel: uw tuinkamer wordt binnen enkele dagen gerealiseerd. Vraag ons magazine aan en laat u inspireren!

 

Tuinkamer ideeën

 

Donker Houtbouw gaat voor solide kwaliteit. Noem het duurzaam. Dat is terug te zien aan de afmetingen van het hout dat toegepast wordt, maar ook aan de afwerking en detaillering van de houten tuinkamer. Bekijk de voorbeelden van tuinkamers op deze pagina en doe ideeën op. Wij zijn benieuwd naar uw wensen of ideeën!

 

De keuze voor Donker Houtbouw is snel gemaakt

  • Volledige ontzorging en persoonlijke begeleiding vanaf de eerste schets tot oplevering.
  • Realisatie volledig in eigen beheer: van grond- en straatwerk tot installatie- en loodgieterswerk.
  • A-keuze materialen: voor het beste resultaat gebruiken wij alleen maar duurzame en degelijke bouwmaterialen.
  • Wij denken alleen maar in mogelijkheden. U ontvangt een persoonlijk ontwerp van de hand van onze ontwerper.
  • 100+ ideeën voor een maatwerk tuinkamer, die aansluit bij uw wensen!

Wilt u een ontwerp en offerte ontvangen voor uw houten tuinkamer op maat? Bel Gerben Donker (06 512 20 038) of stuur een mail naar info@donkerhoutbouw.nl.

Wat zet je in een tuinkamer?

Het hele jaar door genieten van uw tuin? Dan is het belangrijk dat u uw tuinkamer voorziet van schuifwanden en voldoende bescherming tegen de zon! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!
 

Wat kost een tuinkamer laten plaatsen?

Een tuinkamer kost tussen de €10.000 en €15.000 afhankelijk van het type uitvoering. Afmetingen variëren van 700cm tot 350cm.

Accepteer je cookies?

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring binnen de website te verbeteren

Akkoord