Iluna

Een vertaling van een moderne stijl en tijdloos design. Strak in de gewenste kleur afgewerkt, met een robuuste betonnen fundering.

Uitvoering bekijken

Oscuro

De vertaling van de jaren 30-stijl naar karakteristieke elementen. Klassieke details vormen een geheel met de architectuur van de woning.

Uitvoering bekijken

Syama

Verticale belijning creëert een eigen stijl. Modern, industrieel of juist minimalistisch te noemen. Een vormgeving met karakter.

Uitvoering bekijken

Madilim

Componenten van de woning komen naadloos overeen met de buitenkamer. Robuuste zwarte houten staanders en een strakke belijning.

Uitvoering bekijken

Sombrio

Echt een verlengstuk van de woning. Waarbij de boeidelen naadloos doorlopen in de buitenkamer. Natuurlijke klasse door vormgeving en materiaalgebruik.

Uitvoering bekijken

Andhera

Chique vormgeving waarbij donkere elementen en lichte details elkaar afwissen. Een stijlvolle weergave van de woning.

Uitvoering bekijken

Temno

Stoer en robuust. De zware gebinten en strakke belijning geven deze buitenkamer een bijzonder natuurlijk of landelijk karakter.

Uitvoering bekijken

Ideeën genoeg, altijd op maat gemaakt

Een aantal stijlen zien we altijd terugkomen. Wij hebben deze “uitvoeringen” genoemd. Geen standaardwerk; vooral een inspiratiebron. Of een vertrekpunt waar we samen uw wensen aan kunnen koppelen.

 

De praktijk heeft geleerd dat termen als “alles is mogelijk” tekort doen aan ideeën en inspiratie. Hoewel inhoudelijk alles mogelijk is, is elk project namelijk maatwerk. Juist daarom hebben we zeven stijlen ontwikkeld. Strak en modern, klassiek en stijlvol of juist clean en tijdloos. De praktijk van het “Donker-verhaal” die u kan inspireren. Brengen wij hiermee uw ideeën over een buitenkamer tot leven? Dan is het – wat ons betreft – zeker tijd om contact op te nemen. Wij nemen u graag mee op een adviesreis. Stijlen, materialen en mogelijkheden passeren de revue. Al snel zien we een wensenlijst ontstaan. De start voor een schetsontwerp met bijbehorende prijsopgave. Precies op maat en passend bij de stijl van uw woning en uw wensen

Accepteer je cookies?

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring binnen de website te verbeteren

Akkoord