Zo gaan wij te werk

"In 6 stappen naar uw buitenkamer"
1
Image 1
Afspraak op locatie

Natuurlijk bent u van harte welkom in onze studio. Het liefst plannen we eerst een bezoek op locatie in. Weet u nog niet wat voor een stijl buitenkamer u wilt? Bekijk dan hier eens onze geraliseerde moderne buitenkamers en tijdloze buitenkamers. De plaats van de buitenkamer, lichtval, tuin en stijl van uw woning zijn essentiële elementen om op te nemen in ons advies. 

 

 

 

 

3
undefined
Inmeten na akkoord

Bent u akkoord met het voorstel? Dan komen we op korte termijn nogmaals langs met meetapparatuur. We meten uw buitenkamer tot op de millimeter nauwkeurig in? Meestal stemmen we meteen nog even af wie het grondwerk, schilderwerk en afwerking rondom de buitenkamer voor zijn rekening neemt

5
undefined
Montage

Onze vakmannen gaan aan de slag. In onze werkplaats bereiden we uw buitenkamer tot in de puntjes voor. Precies op maat.
Op het afgesproken tijdstip komen we met alle materialen aan en bouwen de buitenkamer van uw dromen. Precies zoals we deze samen hebben samengesteld en getekend.

 

Klasse, tot in de puntjes

Kwaliteit is optisch en voelbaar aanwezig. Prachtige houtverbindingen, onzichtbaar ingebouwde screenkasten of geruisloos schuifbare glaspanelen. Klasse is voor ons een werkwoord. Dat ervaart u van advies tot realisatie én in de dagelijkse praktijk.

 

Uw wensen zijn het vertrekpunt voor ons advies. Komt u naar onze studio, dan vragen we het liefst iets meer dan alleen de bouwtekening. Foto’s van de huidige situatie (van dichtbij en van veraf) zijn ideaal.

Ons advies baseren we namelijk op uw situatie. Daarbij is het doel “ultiem buitenleven, vier seizoenen lang”. Lichtval, de zonneloop en omliggende bebouwing of begroeiing zijn cruciale factoren. Samen met de gewenste stijlelementen ontstaat er al snel een schets. Een eerste visualisatie die meestal tot de verbeelding spreekt.

 

Daar hoort een prijsopgave bij. Helder en transparant. Inclusief gewenste afwerking en accessoires. Wilt u grondwerk, bestrating en installatiewerk ook door de Donker-specialisten laten uitvoeren? Dan nemen we dit meteen in de offerte mee. Een helder en duidelijk verhaal.

 

Persoonlijk contact?

We houden van korte lijnen en een duidelijk verhaal. Neem gerust contact met ons op.

Direct een offerte aanvragen

 

Accepteer je cookies?

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring binnen de website te verbeteren

Akkoord