Even een verhaaltje over onszelf. Meestal hebben we het over het eindproduct. De buitenkamer, het comfort, het genieten en ga zo maar door. Het is het einddoel, waar wij het allemaal voor doen. Het enthousiasme van trotse “buitenkamer-genieters” werkt aanstekelijk. Dat is merkbaar en voelbaar.

Buitenkamers
De vakman en de buitenkamer

De basis ligt vele stappen terug. Van origine zijn we echte houtbouwers. Het werken met hout is een gevoel. De reuk, de robuuste stijl en uitstraling brengen de vakmannen van Donker in vervoering.

Op tekening zien we een buitenkamer. De vakman maakt de mooiste pen-gat verbindingen. Schaaft, zaagt, past en meet. Net zolang tot het oog tevreden is.

 

Maatwerk, uw buitenkamer en de drive van de vakman sluiten perfect op elkaar aan. Projecten waar de vakmannen van genieten en waarmee uw droom wordt waar gemaakt.

 

Ontzorging is een kernwaarde geworden. Dat is makkelijk gezegd, maar betekende nogal wat voor ons. In eigen beheer leggen we elektriciteit aan, zijn we loodgieter en glaszetter tegelijk. En plaatsen we zonwering of raamdecoratie niet te vergeten.

 

Kortom: Donker Buitenkamers is als naam uitgegroeid tot een specialist. Puur buitenkamers, gerealiseerd door pure vakmannen. Als het goed is, is of wordt dit uw ervaring. In onze moderne werkplaats wordt uw buitenkamer voorbereid; hetzelfde team komt de buitenkamer bij u plaatsen en afwerken. Ontzorging pur sang, wat ons betreft.

 

Heeft u door ervaring tips of ideeën? Dan horen we het heel graag. Onze vakmannen ontwikkelen zich elke dag. Zeker door de respons van klanten en ervaren gebruikers. Van Donker Buitenkamers.