{[content]}

Moderne vormgeving; comfortabel en luxueus

 

De uitvoering Syama hebben we modern vormgegeven. We zouden het ook industrieel of minimalistisch kunnen noemen. Alle zichtelementen hebben we bekleed met thermisch essen. Een duurzame en lichtgewicht gevelbekleding creëert een volledig verticale belijning, een vertolking van ruimte en diepte. Vaak wordt de buitenkamer voorzien van glaspanelen, zodat de ruimte het hele jaar een heerlijk comfortabel verblijf is.

 

We leveren een compleet verhaal. Ook bij inspiratie en informatievoorziening. Daar hoort ook een prijs bij. Deze uitvoering kan op alle manieren aangepast worden. Daarom krijgt u een indicatie op basis van deze weergave. Inclusief arbeid, fundering en btw. Een helder verhaal.

Omschrijving uitvoering

Afmetingen

  • lengte
  • 700 cm
  • breedte
  • 350 cm
  • hoogte
  • - cm

Richtprijs incl. BTW

  • 17.500,- 
  • Basis uitvoering
Offerte aanvragen
Hout
De mooiste materialen
We gebruiken altijd de allerbeste materialen. Dat komt de afwerking ten goede. Maar dat niet alleen, want het is meteen de garantie voor jarenlang buitenplezier. Zoals altijd: de basis moet solide zijn. Daarom gebruiken we voor de staanders en boeidelen altijd Meranti hout. Een warme houtsoort, zeer robuust in zowel uitstraling als duurzaamheid. Echt hardhout. De staanders kenmerken zich door het formaat 175x175 mm. Een kenmerkende uitstraling voor uw buitenkamer.
De mooiste materialen
Fundering
Een solide basis
De fundering: grotendeels onzichtbaar en tegelijk de basis van de buitenkamer. We starten op diepte. Op de stabiele ondergrond leggen we de basis. Na het uitgraven worden ter plekke funderingspoeren gestort. Dat doen we op locatie, omdat de diepte in het werk bepaald moet worden. Op de funderingspoeren plaatsen we prefab betonnen sokkels. Half onder en half boven de grond. Een solide basis. Krachtig en duurzaam voor de lange termijn.
Een solide basis
Dak
Strak afgewerkt met eventuele lichtbronnen
Het dak werken we af met een solide EPD bedekking. Een hoogwaardige dakfolie op een zware dakconstructie met 18 mm dakbeschot en 30 mm isolatie. Indien gewenst voorzien we het dak van een lichtstraat. Vlak of juist in een piramide- of lessenaaropstelling. Altijd passend in uw situatie, zodat het natuurlijke licht optimaal benut wordt. De dakrand voorzien we van we van een zinken randafwerking. Solide en stijlvol.
Strak afgewerkt met eventuele lichtbronnen
Ramen
Maximaal zicht op uw tuin
Een buitenkamer is het hele jaar een oase van ruimte en comfort. Met maximaal zicht op de natuur. Meestal voorzien we de buitenkamer van glazen panelen, zodat in de koude periode de warmte optimaal wordt binnengehouden. In de warme zomers worden panelen geruisloos weggeschoven. Zo haalt u de natuur binnen. Bij voorkeur voorzien we uw buitenkamer van windscreens. De behuizing wordt onzichtbaar weggewerkt in het plafond. Zo geniet u vier seizoenen lang van uw buitenkamer.
Maximaal zicht op uw tuin
Haard
Gezelligheid, comfort en warmte
Een buitenkamer is de plek om te ontspannen en te genieten. Ook in de winter. Donker Buitenkamers voorziet menig buitenkamer van een haard. Een moderne, geheel ingebouwde uitvoering of een stijlvolle openhaard. Een houtkachel, gaskachel of elektrische haard behoren tot de mogelijkheden. Liever geen haard of kachel? Dan voorzien we de buitenkamer graag van elektrische heaters.
Gezelligheid, comfort en warmte
Familie Lutjebroek

De landelijke uitstraling past perfect bij ons huis en geeft ons dan ook dat warme thuisgevoel!

Familie Lutjebroek | Kesteren
Duidelijk
Bij Donker Buitenkamers houden we van concrete afspraken en komen we die tot in de puntjes na. Wij streven naar duidelijkheid zodat u niet voor onverwachte verassingen komt te staan.
Flexibel
Flexibiliteit staat bij ons hoog in de vaandel. Even een klusje afmaken ook al valt dat buiten werktijden? Geen probleem, wij maken af waar we aan beginnen en zijn niet bang voor onverwachte wendingen.
Kwalitatief
Het uiteindelijk resultaat bewijst het vakmanschap van Donker Buitenkamers! De goede kwaliteit ervaart u tijdens het optimale genieten in uw nieuwe buitenkamer.

Accepteer je cookies?

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring binnen de website te verbeteren

Akkoord