buitengewone buitenkamers

Het ultieme buitenleven, vier seizoenen lang

Donker ontwerpt, produceert en monteert luxe buitenkamers. Heerlijke plekken die het beste van twee werelden combineren. Het comfort van binnen, de beleving van buiten. Dat doen we altijd op maat, waardoor elke buitenkamer uniek is. De mogelijkheden zijn ongekend. Samen met jou brengen we je gedroomde buitenkamer tot leven. Zodat je straks in elk seizoen en op elk moment van de dag in jouw eigen tuin kunt genieten van het buitenleven!

Over Donker Buitenkamers
Bekijken

Buitenkamer aan huis

Vrijstaande buitenkamer

Koffie in de vroege ochtendzon. Met het hele gezin aan tafel. Lekker loom onderuit met je favoriete tijdschrift. En nog dat ene laatste drankje met familie of vrienden, omdat het zo gezellig is. Het leven is zoveel mooier als je buiten bent.

Daarom leggen we bij Donker ons hart en vakmanschap in de mooiste buitenkamers. Stijlvolle overkappingen met glazen wanden en deuren. Ze bieden je het beste van twee werelden: het comfort van binnen, de beleving van buiten.

Gerben Donker Eigenaar Donker Buitenkamers
5x

buitengewoon

Je Donker buitenkamer wordt jouw favoriete plek. De ruimte die je met trots deelt aan je familie, waar je fijne momenten beleeft met je vrienden en in alle rust geniet van het buiten zijn. Daarom doen we geen concessies als het gaat om kwaliteit en design. Zodat jouw buitenkamer met recht buitengewoon wordt.

Bekijken

Wilbert Mulders

Een klasse bedrijf! Gerben heeft ons goed geadviseerd en met een 3D-tekening verrast. Deze heeft in het beslissingproces enorm geholpen. Donker gebruikt eersteklas materiaal, van het hout tot aan de spots van SLV. De bouwers, Florian en Jaap, zijn echte vaklieden! Ze werken nauwgezet, hebben eersteklas gereedschap en willen alleen maar perfectie afleveren. Ze werken met 2 toolcars waar een hele werkplaats in zit, een super systeem! Ze werken hard door maar alles gaat met beleid en zorg. Respect voor de vakmensen!

Familie Snitselaar

Alles verliep bijzonder soepel en we hebben werkelijk geen moment overlast ervaren. De bouwlieden werken netjes en ook de communicatie voor, tijdens en na de bouw was perfect in orde. Ruim voor de zomer was alles helemaal klaar, inclusief de tuin die we direct hebben laten aanpakken door een hovenier waar Donker vaker mee samenwerkt. Zo zaten we er weer helemaal netjes bij. Ons huis is er qua aanzicht, en ik vermoed ook qua waarde, alleen maar mooier van geworden. Dat hebben we absoluut aan het bouwkundig inzicht van Gerben Donker te danken.

Familie Zuur

Samen met ons nam Gerben alle opties door en hij adviseerde een overkapping over de gehele breedte van het huis: elf meter breed en vier meter diep. Het zou daardoor binnen wel iets donkerder worden, maar omdat we aan de zijkant van onze woning ook ramen hebben, zou dat beperkt blijven. En hij had gelijk. Inmiddels hebben we onze eerste zomer onder de overkapping erop zitten en hebben we besloten om nog screens toe te voegen, die de wind vanaf het water breken. In het ontwerpproces was hier al rekening mee gehouden, waardoor deze toevoeging gemakkelijk te realiseren is. Dan is het helemaal naar wens.

Robert Beuk

Gerben Donker heeft, met zijn super team, voor de tweede keer bij ons gebouwd. De eerste keer een veranda van 40 m2 en nu nog geen jaar later een berging. Bouwen met dit bedrijf is een ‘feestje’ ! Vakmensen, die zeggen wat ze gaan doen, maar ook doen wat ze zeggen. Ik kan Donker bij een ieder aanbevelen.

Vraag het Donker magazine aan!

Ontdek het brede scala aan mogelijkheden met de buitengewone buitenkamers van Donker. Ons inspirerende magazine is het ideale vertrekpunt naar jouw nieuwe buitenkamer.

Magazine aanvragen